cv

Grigory Leps a mers după concert să-l viziteze pe Igor Dodon! Ce i-a dăruit interpretul rus președintelui moldovean – (VIDEO)

Președintele Igor Dodon a petrecut seara de ieri în compania soției, a prietenilor, dar și a interpretului rus Grigory Leps, care tocmai susținuse un concert la Chișinău. 

„După un minunat concert cu Grigory Leps. Cu câteva luni în urmă am jucat biliard la Chișinău (nu voi spune rezultatul). El a promis să-mi dăruiască un tac…, și-a ținut cuvântul. Grigory, îți mulțumesc foarte mult. Vă așteptăm din nou la Chișinău. Aici toți vă iubesc și așteaptă cu nerăbdare concertele Dvs.”, a scris șeful statului într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Igor Dodon s-a lăudat tuturor și cu darurile primie de la artistul rus. Acesta a arătat inscripția de pe tac: „De la Grigory Leps pentru președintele Moldovei” și a măsurat ochelarii de soare.


Video: Igor Dodon via Facebook

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Anonymous at |

  Președintele trebuie să fie mai serios in toate!!!

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green