aa_1_0

Grup criminal specializat în furturi din locuinţe, anihilat de oamenii legii! Indivizii au pricinuit victimelor un prejudiciu de peste 1,3 mln. de lei

Cinci indivizi cu vârsta cuprinsă între 15 și 30 de ani, domiciliaţi în municipiul Bălţi şi oraşul Drochia, au fost reţinuţi pentru comiterea unui şir de furturi din locuinţe. Toţi suspecţii sunt cu antecedente penale pe infracţiuni similare.

Potrivit oamenilor legii, membrii grupului activau pe timp de zi dar şi pe timp de noapte pe teritoriul raionului Drochia şi Soroca, sustrăgând din locuințe lucruri de preţ şi mijloace financiare. Prejudiciul material pricinuit victimilor a fost estimat la peste 1,3 mln. de lei.

Membrii grupului criminal au fost reținuți pe parcursul săptămânii trecute, unul dintre ei încercând să părăsească teritoriul ţării. În urma percheziţiilor, au fost depistate şi ridicate trei răngi metalice, un cuţit, un topor, măşti confecţionate artizanal şi un pistol pneumatic „Walther”, dar şi bunuri sustrase din locuinţe.

La moment, doi dintre suspecţi sunt arestaţi pentru 30 de zile. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, indivizii riscă închisoare de la 7 până la 12 ani.

Polițiștii întreprind măsuri speciale de investigaţie în vederea stabilirii eventualilor complici și apartenenţei acestora la comiterea altor infracţiuni, înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova.

Foto: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green