54398975_549352508886533_2890771521469415424_o

Grup criminal specializat în trafic de droguri, anihilat! Șase persoane au fost reținute – (VIDEO)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Ungheni și Fălești în comun cu procurorii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale au desfășurat o serie de percheziții la domiciliile mai multor indivizi, suspectați de punerea în circulație a drogurilor pe teritoriul raionului Ungheni.

Descinderile au avut loc în cadrul unui dosar penal intentat pe faptul procurării, păstrării, transportării, distribuirii drogurilor, săvîrșite în scop de înstrăinare, de către un grup criminal organizat.

Drept urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților, au fost depistate și ridicate droguri de tip marijuana în proporții deosebit de mari, mijloace bănești provenite din activitatea ilegală de comercializare a drogurilor, armelor și munițiilor deținute ilegal, cântare electronice și alte obiecte ce prezintă interes pentru cauza penală.

Până la moment au fost reținute șase persoane pentru 72 ore, în privința cărora procurorii vor solicita arestarea preventivă. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă pedeapsa cu închisoarea de la 7 la 15 ani.


Foto/Video: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green