1

Grupul „Plahotniuc” se mărește cu-n vicepreședinte al Tineretului Democrat

Imediat după declarațiile făcute deja de fostul democrat Andrian Candu, mulți dintre politicieni s-au dat cu părere despre decizia luată de cei 6 deputați de a pleca din PDM.

Și vicepreședintele Tineretului Democrat, Ion Harghel a venit cu un comentariu în ceea ce ține de faptele democraților și de deciziile făcute până în prezent.

Potrivit lui Harghel, „PDM a fost un partid puternic” până în momentul în care democrații au început să dea mâna cu Igor Dodon și să vină la tot felul de „ședințe umilitoare” la care au fost chemați de șeful statului.

„Orice sfârșit este un nou început!  Cei care mă cunosc știu că eu mereu am avut, spre deosebire de mulți, o poziție clară și propriul punct de vedere. Am fost, sunt și voi fi împotriva celor care vor răul Republicii Moldova. Am fost, sunt și voi fi împotriva federalizării Republicii Moldova.

PDM a fost un partid puternic, cât timp la fel a avut propria poziție.

Dar lucrurile s-au schimbat, iar cei care strigau “Dodon e trădătorul”, astăzi fac notițe atunci când Dodon îi cheamă la tot felul de ședințe umilitoare.

Îmi pare rău că Pavel Filip nu este un luptător. Nu a fost niciodată. A fost și a rămas un simplu executor. Iar acum, faptul că dânsul și alte grupuri din PDM au ales să execute ordinile lui Dodon, duc la slăbirea partidului și la dezamăgirea oamenilor care au votat pentru un PDM puternic, nu pentru un satelit al socialiștilor.

Mă bucur că Andrian Candu a demonstrat verticalitate și împreună cu alți 5 deputați, au spus un nu ferm celor care îngenunchează partidul intereselor Kremlinului.

Trebuie să recunosc că gânduri de a părăsi PD-ul am mai avut, au avut și alți colegi din TD, care au înțeles că noua conducere a partidului face jocul lui Dodon.

De astăzi nu mai sunt vicepreședintele Tineretului Democrat. Părăsesc echipa lui Pavel Filip. Nu mă regăsesc într-un Partid Democrat slab și fără verticalitate”, a declarat Harghel.

 

stiri.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. macar at |

  De atata !!!
  Mafie, Porcarie !!!
  Banditii astea : dodon, baba carabina, diacov, filip, chicu, candu nu mai stiu ce sa faca!!!

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green