foto-_m3_8415

Guvernul a numit astăzi în funcţie trei secretari de stat

Cabinetului de Miniștri a numit în funcție, în cadrul ședinței de astăzi, trei secretari de stat, la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și, respectiv, la Ministerul Educaţiei, Culturii și Cercetării.

Astfel, Aliona Serbulenco, a a devenit secretar de stat la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, în domeniul sănătății publice; Alisa Pârlog – la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, domeniul politicilor/produselor de origine animalieră; și Radu Rebeja – la Ministerul Educaţiei, Culturii și Cercetării, domeniul tineretului și sportului.

În context, prim-ministrul Pavel Filip le-a urat succes în activitate secretarilor de stat, menționând că mizează pe experiența lor în realizarea agendei de reforme. „Am încheiat exercițiul de numire a secretarilor de stat, chiar dacă a durat ceva timp. Acum avem tot institutul de secretari de stat format, nu ne rămâne decât să ne mișcăm foarte repede înainte”, a conchis premierul.

Foto: gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green