media_154961287694530300

Guvernul va acoperi cheltuielile pentru repatrierea moldovenilor decedați în accidentul din Ucraina

Guvernul va acoperi integral cheltuielile pentru repatrierea cetățenilor Republicii Moldova decedați în accidentul rutier produs noaptea trecută în apropiere de regiunea Vinița, Ucraina. În urma impactului, 3 cetățeni moldoveni au murit, iar 4 persoane au suferit diverse traumatisme.

Premierul a transmis condoleanțe rudelor persoanelor decedate și a cerut structurilor responsabile să ofere tot suportul necesar celor aflați în dificultate și familiilor acestora. În acest scop, Pavel Filip a dispus crearea Celulei de Criză care va monitoriza situația și va ajuta cetățenii Republicii Moldova care au avut de suferit în acest accident rutier. Totodată, un grup de salvatori din țara noastră se va deplasa imediat în Ucraina, pentru a vedea la fața locului care este situația și a acorda suportul necesar victimelor.

Pentru informarea suplimentară a rudelor și apropiaților persoanelor care au avut de suferit în accident, a fost creată linia fierbinte 022-78-50-32.

În accidentul produs în această noapte în regiunea Vinița, Ucraina, a fost implicat un microbuz cu 12 pasageri la bord, cetățeni ai Republicii Moldova. Acesta s-ar fi ciocnit cu un autocamion.

Foto: vinnitsa.info

Răspândește știrea!

3 Comentarii

 1. Valeriu at |

  Nu e prima data cind premierul procedeaza asa. Filip face un gest omenesc.

  Reply
 2. realist at |

  Din cauza la niste mirsavi de soferi ce nu stiu a respecta regulile de circulatie

  Reply
 3. timofei at |

  bravo lui Filip pentru atitudine si implicare!

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green