foto-32

Hoț de buzunare, reținut în flagrant după ce a sustras portmoneul unei tinere! Totul s-a întâmplat în timpul călătoriei cu microbuzul

Un bărbat în vârstă de 39 ani, originar din raionul Soroca, a fost reținut de Poliția capitalei pentru furt de portmoneu. Incidentul a avut loc de 14 februarie curent, într-un maxi-taxi de pe ruta nr.192.

În timpul călătoriei, individul a sustras portmoneul cu acte și bani din geanta unei tinere în vârstă de 24 ani, cauzându-i un prejudiciu în sumă de 1.300 lei. Suspectul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru documentare.

Ulterior, în cadrul acțiunilor de urmărire penală, forțele de ordine au stabilit complicitatea individului în alte două cazuri similare, comise pe teritoriul capitalei.

Actualmente, el este certetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de pungășie și riscă, conform legislației în vigoare, se pedepsește cu închisoare de până la 4 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green