foto-13

Hoț de buzunare, reținut în flagrant după ce a sustras portmoneul unui bărbat – (VIDEO)

Un bărbat în vârstă de 44 ani originar din Criuleni a fost reţinut în flagrant delict de către polițiștii din Chişinău. S-a întâmplat imediat dupa ce a sustras un portmoneu din buzunarul unui pensionar în vârstă de 67 de ani, din Chişinău.

Suspectul a fost reţinut şi escortat la inspectorat pentru documentare. Acesta s-a dovedit a fi anterior judecat pentru infracţiuni similare.

În acest caz sunt demarate acţiuni suplimentare de investigaţii, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor, iar bănuitul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32.000 lei 42.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Poliția Capitalei a intensificat activitățile de prevenire a fenomenului dat, iar cetățenii sunt atenționați să-și asigure bunurile personale pentru a nu cădea pradă hoților de buzunare.


Video: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green