65295105_2268740126700202_9144076804447797248_o

Iaroslav Martin, numit în funcția de șef al Serviciului de Protecție și Pază de Stat

Președintele Igor Dodon a semnat astăzi Decretul privind numirea în funcție a conducătorului Serviciului de Protecție și Pază de Stat, colonelul Iaroslav Martin, după care în cadrul unei ceremonii oficiale, l-a prezentat efectivului SPPS.

Amintim că Serviciul de Protecție și Pază de Stat a revenit în subordinea Președintelui Republicii Moldova prin decizia recentă a Parlamentului.

Iaroslav Martin are o experiență de peste 20 de ani în organele de forță, inclusiv în SPPS, și a ajuns la gradul de colonel.

„Sunt ferm convins că noul conducător, fiind un profesionist, va face față în funcția lui responsabilă. I-am adresat sincere felicitări dorindu-i succes în activitatea pe care o va desfășura începînd de astăzi. Totodată, le-am mulțumit ofițerilor SPPS pentru profesionalismul, curajul și devotamentul de care dau dovadă în asigurarea la cel mai înalt nivel a protecției demnitarilor din țară și a celor străini”, a menționat șeful statului.

În context, Igor Dodon și-a exprimat convingerea că Serviciului de Protecție și Pază de Stat va deveni o instituție modernă, profesionistă, iar la baza activității va sta respectarea cu strictețe a legislației.

Președintele a subliniat că va acorda tot sprijinul necesar pentru realizarea cu succes a sarcinilor specifice și asigurarea unui înalt nivel al măsurilor de protecție și pază.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green