IMG_3251

Igor Dodon a aprobat un plan de acțiuni dedicate Zilei Victoriei

Președintele Igor Dodon a desfășurat o ședință de lucru cu membrii Comitetului Național „Victoria” cu privire la evenimentele care vor fi organizate cu prilejul aniversării a 73-a a Victoriei asupra fascismului în Marele Război pentru Apărarea Patriei.

În acest context, șeful statului a aprobat un plan de acțiuni care vor fi desfășurate pe data de 8-9 mai, sub patronajul Președinției, printre care: înhumarea osemintelor unor ostași căzuți în luptele pentru eliberarea Moldovei, restaurarea monumentelor ostașilor căzuți în Marele Război pentru eliberarea Patriei, tradiționalul Marș al Victoriei și un concert de amploare care va avea loc pe data de 8 și 9 mai în Piața Marii Adunări Naționale.

„În calitate de președinte al ţării, voi face tot posibilul ca memoria despre Marea Victorie, despre eroismul buneilor noștri să dăinuiască mereu în sufletele şi inimile noastre”, a subliniat Igor Dodon.

Șeful statului a invitat toți cetățenii Moldovei să participe la acțiunile organizate cu prilejul aniversării a 73-a a Marii Victorii.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Carmen at |

  Castiguri online la calculator, convenabil si nou. Oferta limitata pentru cinci mii de persoane extrem de serioase. Castiguri de cel putin patru mii de dolari pe an. Oferim contract de rezolutie globala. Varsta minima 18 ani. Solicitati detalii mai multe la adresa de email: carmen_otilia@yahoo.com

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green