26730755_2265579306801395_6971171974094651945_n

Igor Dodon a avut o întrevedere cu reprezentantul societății civile din regiunea transnistreană, Oleg Horjan

Igor Dodon a avut o întrevedere cu reprezentantul societății civile din regiunea transnistreană, deputatul așa-zisului Consiliului Suprem, Oleg Horjan. 

Potrivit unui comunicat al Președinției, în cadrul întrevederii, interlocutorii au discutat planurile pentru anul 2018, paşii care urmează să fie întreprinși pentru a contribui la soluționarea problemelor oamenilor simpli, în sfera economică, socială şi culturală.

În special, a fost abordată activitatea Platformei pentru consolidarea dialogului şi a măsurilor de încredere, iniţiate acum un an şi care, în perioada anului 2017, a contribuit la stabilirea dialogului la nivelul societății civile, a cercurilor de afaceri, a reprezentanților mass-media, la nivelul cetăţenilor de rând de pe ambele maluri ale Nistrului.

Părțile au convenit asupra necesității depunerii unor eforturi menite să continue acest dialog în cadrul Platformei existente, care are un caracter util pentru ambele părţi şi o influenţă benefică asupra menţinerii atmosferei de încredere pe malurile Nistrului.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green