1

Igor Dodon a conferit distincții de stat președinților diasporei din Atena și Kursk

Președintele Igor Dodon a conferit Ordinul „Gloria Muncii” Svetlanei Lisagor Vergis – președinte al Comunității moldovenilor din orașul Atena, Republica Elenă și Medalia „Meritul Civic” și Elenei Bulhac, președinte al Centrului Cultural Obștesc „Comunitatea moldovenilor” și a Organizației Obștești Regionale Kursk din Federația Rusă.

Șeful statului le-a transmis sincere mulțumiri pentru poziția civică activă și contribuție la promovarea valorilor general-umane. Igor Dodon a menționat faptul că apreciază înalt eforturile depuse de moldovenii din diasporă pentru implicare în viața socială, economică și politică a țării noastre.

Ambele l-au asigurat pe președinte de susținere deplină din partea diasporei din Republica Elenă și din Federația Rusă în acțiunile de eliberare a statului din captivitate și au subliniat că diaspora din țările respective recunoaște guvernul legitim condus de Maia Sandu și noua majoritate parlamentară.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green