36900454_2042602155980668_6447193451183210496_n (1)

Igor Dodon a participat la ceremonia de inaugurare a președintelui Turciei, Recep Tayyıp Erdoğan

La invitația părții turce, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat la ceremonia de inaugurare a președintelui Recep Tayyıp Erdoğan. La festivitate au fost prezente zeci de delegații oficiale din mai multe țări ale lumii.

Igor Dodon l-a felicitat pe omologul său turc cu inaugurarea oficială în funcție. În context, președintele Moldovei a salutat relațiile de bună prietenie stabilite dintre cele două țări.

De asemenea, Igor Dodon a mulțumit pentru sprijinul acordat țării noastre în realizarea mai multor proiecte sociale, economice, umanitare, inclusiv a proiectului de renovare a sediului instituției prezidențiale.

Totodată, șeful statului a reiterat invitația în adresa omologului său turc de a întreprinde o vizită oficială în Republica Moldova la finele lunii august, în cadrul căreia va avea loc ceremonia solemnă de deschidere oficială a clădirii Președinției.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green