45593454_2810353648990622_1843391124400504832_n

Igor Dodon întreprinde o vizită în Marea Britanie, unde va participa la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Șah

La invitația lui Arcadii Dvorkovici, noul președinte al Federației Mondiale de Șah (FIDE), Igor Dodon, întreprinde o scurtă vizită de lucru în Marea Britanie, unde va participa la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Șah. Vizita delegației moldovenești se desfășoară cu suportul FIDE.

De asemenea, la Londra, Igor Dodon va avea întrevederi bilaterale cu oficiali britanici, discuții cu experții de la „Chatham House” – cel mai influent centru „think tank” din Marea Britanie, precum și interviuri cu instituții de presă britanice de top.

„Consider că această vizită este deosebit de importantă din punct de vedere al promovării intereselor naționale ale Republicii Moldova și a realizării principalei sarcini strategice: asigurarea echilibrului în politica externă dintre Est și Vest în baza statutului constituțional de neutralitate permanentă”, a menționat președintele țării.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green