25498320_2224264197599573_6017883922674016937_n

Igor Dodon și ambasadorul Farit Muhametşin sunt îngrijorați de degradarea relaţiilor diplomatice moldo-ruse

Președintele Igor Dodon a avut o nouă întrevedere cu ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametşin. Părțile au discutat întregul spectru al relațiilor dintre ţările noastre, precum şi evoluţia pregătirilor pentru vizita președintelui în Rusia, preconizată pentru 26 decembrie curent.

La întrevedere a fost prezent și ambasadorul Moldovei în Federaţia Rusă, Andrei Neguţa, chemat recent la Chișinău pentru o perioadă nedeterminată.

Citiți și: MAEIE l-a chemat la Chişinău pentru consultări pe ambasadorul Republicii Moldova la Moscova, Andrei Neguţă

Interlocutorii au exprimat îngrijorare față de degradarea relaţiilor diplomatice moldo-ruse, survenită în urma acţiunilor majorității parlamentare pe parcursul întregului an, care au fost îndreptate spre crearea discordiei între ambele state şi ruperea definitivă a contactelor cu Federaţia Rusă, se arată într-un comunicat al Președinției.

„Sunt convins că există modalităţi de a evita periclitarea de mai departe a relaţiilor dintre Republica Moldova și Federația Rusă şi de a trece la o cooperare bilaterală plenară”, a menționat președintele Dodon.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Anonymous at |

  Îngrijorare, îngrijorare și în cot nu mă doare!

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green