26167393_2247351545290838_1778772493932531366_n

Igor Dodon, supărat că a fost suspendat din nou! Promite să facă regulă la CC, Guvern și Parlament după următoarele parlamentare

Președintele Igor Dodon a venit cu o reacție dură după ce Curtea Constituțională l-a suspendat astăzi pentru a treia oară din funcție. Șeful statului promite că ceea ce a făcut guvernarea cu ajutorul magistraților CC nu va trece fără consecințe, reiterând, totodată, că va rămâne ferm me poziții și nu va accepta „candidaturi compromise sau legi care contravin intereselor cetățenilor”.

„După alegerile parlamentare, care vor fi declanșate în cîteva luni, vom schimba și repara multe lucruri. Și în Guvern, și în Parlament, și în Curtea Constituțională. Este inadmisibil ca cetățenii care au jurat credință statului român să decidă politica statului moldovenesc”, a comunicat Dodon.

În ce privește legea anti-propagandă, președintele insistă că aceasta constituie un abuz evident asupra libertății de informare a cetățenilor Republicii Moldova: „Este o cenzură bazată pe duble standarde, în stilul democraților, aflați la guvernare. De ce se trece cu vederea media care promovează deschis lichidarea statalității Republicii Moldova? Referitor la informarea cetățenilor, există multe posibilități prin care ei vor putea avea acces la știrile cenzurate politic. Iar ceea ce face acum guvernarea seamănă mai mult a agonie, decât a democrație”.

Șeful statului a mai adăugat că va veni timpul și politica standardelor duble va face victime în rândul democraților. „Ei vor avea de suferit, pe termen lung, inclusiv din cauza geopoliticii agresive pe care ei o promovează. În acest an va fi dată lupta decisivă. De aceea, îndemn cetățenii la consolidarea tuturor forțelor patriotice împotriva guvernări eurounioniste, care crede că prin forță și presiune va supune voința poporului. Victoria va fi de partea noastră”, a conchis președintele.

Foto: Igor Dodon via Facebook

Răspândește știrea!

2 Comentarii

 1. Anonymous at |

  Supărare, supărare treabă mare, nu ne cuvine ceva apelam la big Brothers.

  Reply
 2. Anonymous at |

  Ne arată cu degetul, e serioasa prentîmpinarea!

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green