1180625

Igor Dodon va întreprinde la toamnă o vizită în Franța, la invitația președintelui Emmanuel Macron

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a întâlnit cu ambasadorul Republicii Franceze în Republica Moldova, domnul Pascal Le Deunff.

În cadrul conversației, Igor Dodon a informat ambasadorul despre faptul că a acceptat invitația Președintelui Republicii Franceze, domnul Emmanuel Macron, de a participa la deschiderea Forumului Păcii, care se va desfășura la Paris, în luna noiembrie curent.

De asemenea, părțile au abordat mai multe subiecte cu privire la situația din politica internă și externă a țării, precum și starea actuală a relațiilor moldo-franceze.

Șeful statului a reiterat faptul că, decizia Curții Supreme de Justiție cu privire la anularea rezultatelor alegerilor locale din municipiul Chișinău, creează un precedent periculos și va avea consecințe foarte serioase pe termen lung, inclusiv în perspectiva alegerilor parlamentare care sunt preconizate peste câteva luni.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green