1

Important pentru moldoveni: Vama Albița ar fi blocată. Reacția autorităților

Punctul de trecere Albița ar fi blocat de dimineață. Cu astfel de mesaj a venit o internaută pe o rețea de socializare.

O internaută susține că angajații de la frontiera română nu permit trecerea cetățenilor străini pe teritoriul țării.

„Vama Albița este blocată pe sensul de intrare în România. Sunt lăsați să intre doar cetățenii români cu domiciliul actual în România, cu obligativitatea autoizolării la domiciliu pe 14 zile. Autocarele și microbuzele spre Europa sunt întoarse fără discuții”, se spune în mesaj.

Contactat de stiri.md, ofițer de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi a declarat că nu cunoaște despre blocarea punctului de trecere Albița de către autoritățile române și că restricționarea pentru străini este prevăzută doar la granița cu Ungaria.

Între timp, tot mai mulți internauți scriu pe paginile sale de Facebook că punctul de trecere este blocat.

„Punctul Vamal Albița, la moment, se află în ședință de urgență, se permite trecerea frontierei doar cu buletin românesc unde este indicată viza de reședință, dar scrii declarație pe proprie răspundere că intri în carantină timp de 14 zile, în această perioadă nu poți să părăsești România”, a scris un alt internaut.

f1d7368255560dc84e0fe0d92a0f89d6

4675a9c37289e2e846b267f317b0c794

stiri.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green