2deratizare-Panciu-pt-net-NU

În capitală a început campania de dezinsecţie şi deratizare în subsolurile blocurilor locative

În perioada lunilor mai – octombrie, serviciile municipale de profil vor desfășura lucrări de deratizare și dezinsecție în subsolurile blocurilor de locuințe din oraș, urmând a fi prelucrată o suprafață de circa 1,7 milioane de metri pătrați. 

Deocamdată s-a intervenit în circa 950 de blocuri locative, din totalul de 3.500 din aflate în gestiunea întreprinderilor municipale, inclusiv în cele administrate de gestionarii privaţi. În anul 2019, din bugetul municipal au fost alocați 1,2 milioane lei pentru acțiuni de dezinsecție și deratizare a fondului locativ.

Lucrările sunt contractate de Regia locativ-comunală, în bază de concurs și sunt executate de către operatorul economic SRL „Servicii Urbane”. După finalizarea campaniei enunțate, se va interveni suplimentar, conform solicitărilor locuitorilor municipiului Chişinău.

De asemenea, în perioada de referință, Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” va executa lucrări de protecție a spațiilor verzi din Chișinău, în special în parcuri, scuaruri și în zonele de odihnă, împotriva larvelor de căpușe și a insectelor. Lucrările sunt organizate pe timp de noapte, iar în dependență de rezultat, intervenția este repetată peste 14 zile.

Foto: gandul.info

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green