31081349_1522350084559092_6165984689430462464_n

În Chișinău s-a dat startul sezonului motocicliștilor

Sute de motocicliști s-au adunat astăzi în Piața Marii Adunări Naționale din centrul capitalei, acolo unde s-a dat startul sezonului pentru motocicliști.

Manifestația se desfășură sub formă de paradă, pe toate străzile principale ale municipiului Chișinău. Pe tot parcursul ei, motocicliștii sunt însoțiți de echipajele de patrulare, care asigură traficul rutier.

Totodată, inspectorii INP împreună cu șoferii de moto împart pliante conducătorilor auto pentru ai îndemna să fie mai atenți la trafic în vederea evitării accidentelor rutiere.

Inspectoratul National de Patrulare dorește ca în acest mod să se creeze o cultură în rândul celor pasionați de motociclete și viteză.

Fotografia postată de Inspectoratul Național de Patrulare al IGP.Fotografia postată de Inspectoratul Național de Patrulare al IGP.Fotografia postată de Inspectoratul Național de Patrulare al IGP.Fotografia postată de Inspectoratul Național de Patrulare al IGP.
Foto: INP via Facebook

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green