uyuy

În comuna Mândrești a fost inaugurat un Sector de Poliție modern

17 polițiști din cadrul Sectorului de Poliție nr. 1 din comuna Mândrești, raionul Telenești, vor deservi 18 localități. Sectorul a fost inaugurat ieri și a devenit mai accesibil și mai deschis comunității, fiind reproiectat în corespundere cu principiile și bunele practici ale activității polițienești comunitare.

Valoarea totală a asistenței oferite de Uniunea Europeană este de 1,5 milioane lei. La evenimentul de inauguare au participat angajați ai Inspectoratului de la Telenești, reprezentanți ai administrației publice locale și locuitori ai raionului.

Odată cu aprobarea Strategiei de dezvoltare a Poliției pentru anii 2016-20120, s-a reușit modernizarea și orientarea serviciului polițienesc la necesitățile cetățenilor, fiind deschise până în prezent 12 sectoare noi de poliție, moderne, accesibile și prietenoase pentru oameni, care au drept scop asigurarea unui mediu sigur pentru cetățenii din Republica Moldova și pentru a spori nivelul de încredere al populației în forțele de ordine.

Foto: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green