lu

În două săptămâni încep lucrările de reabilitare în cadrul programului național „Drumuri Bune 2”

În două săptămâni vor începe lucrările de reparație la cei 2.600 km de drum, care vor fi reabilitați în cadrul programului național „Drumuri Bune 2”. Ultimele pregătiri pentru demararea proiectului au fost examinate la o ședință convocată de prim-ministrul Pavel Filip cu responsabilii din domeniu.

„Proiectele bune trebuie să continue. Unul dintre acestea este și programul național „Drumuri Bune”, care s-a dovedit a fi de succes. Ne-am convins de acest lucru inclusiv în campania electorală, când oamenii ne mulțumeau pentru drumul reparat în satul lor”, a spus Pavel Filip.

În acest an, în cadrul programului „Drumuri Bune 2” vor fi reparați cu 1.000 km de drum mai mult decât anul trecut.

Elaborarea Programului „Drumuri Bune 2” a început încă în noiembrie 2018, fiind solicitate propuneri de la autoritățile publice locale. Deciziile de selectare a porțiunilor de drum pentru reparație au fost aprobate la ședințele Consiliilor locale, pentru a exprima interesul întregii comunități.

Prin intermediul Programului „Drumuri Bune”, în anul 2018 au fost reparați circa 1.600 km de drum în localitățile din țară.

Foto: gov.md

Răspândește știrea!

2 Comentarii

 1. Jora at |

  În 2 ani peste 4000 de km de drum.

  Reply
 2. Inga at |

  Iata pentru asa proiecte merita sa sustinem pe democrati.

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green