1

Ion Nicolaescu, printre cei mai buni marcatori din campionatul Belarusului

Internaționalul moldovean Ion Nicolaescu a fost printre cei mai buni jucători ai etapei a 13-a din cadrul campionatului Belarusului. Potrivit datelor oferite de compania InStat, el a acumulat cele mai multe puncte – 306, indice care sumează toate acțiunile sale pozitive în timpul meciului.

Jucătorul de 21 ani a adus victoria echipei sale, Vitebsk, în deplasarea cu Rukh, scor 1-0. Grație acestui succes, Vitebsk a urcat pe locul 9 în clasament.

“Am avut și alte ocazii de gol, dar nu am reușit să marchez. Sunt foarte bucuros că echipa a câștigat. O victorie de moral care ne va da și mai multă încredere în meciurile următoare”

a declarat tânărul atacant pentru site-ul oficial al echipei sale.

A fost a șaselea gol al stagiunii pentru Nicolaescu, care a ajuns pe poziția secundă în topul cel mai buni marcatori. El evoluează pentru Vitebsk din iarna acestui an, fiind împrumutat de Shakhter Soligorsk până la finalul sezonului.

nicolaescu-1314-1592235257

foto: fc.vitebsk.by

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green