img

În Parcul „Valea Trandafirilor” din capitală va fi construit un Skatepark modern. Cum va arăta acesta – (FOTO)

Conceptul unui Skatepark modern a fost prezentat astăzi, de către autoritățile municipale, în cadrul Ședinței operative a Primăriei Chișinău.

Proiectul este elaborat la inițiativa AO Clubul Sportiv „Skateboarding” și AO „Platforma Urbană”. Lucrările de construcție a complexul sportiv modern urmează a fi demarate în vara anului curent.

Potrivit reprezentanților Primăriei, Skatepark-ul se încadrează în conceptul de reamenajare a Parcului „Valea Trandafirilor” inițiat de către municipalitate.


Foto: chisinau.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Pop Mihai at |

  Bani acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: miky_n3@yahoo.com

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green