arkiv_0

În premieră, foile cu antet vor circula electronic în Parlament

În premieră, foile cu antet vor circula electronic în Parlament. Hotărârea a fost aprobată de Biroul permanent al Parlamentului.

Gestionarea electronică a foilor cu antet va începe în sesiunea parlamentară curentă. Această practică va permite economisirea de hârtie, resurse financiare și consumabile, va grăbi procesul de transmitere a informației.

Gestionarea electronică a foilor cu antet este o practică aplicată cu succes în parlamentele din Letonia, Lituania, Estonia, Belgia și alte țări.

Parlamentul Republicii Moldova are propria identitate vizuală, după ce, la începutul anului curent, Biroul permanent a aprobat partea finală a Ghidului de identitate al instituției. Documentul stabilește principiile de design și identitate care urmează a fi aplicate în diferite contexte.

Obiectivul acestuia este de a oferi Parlamentului o imagine ușor de recunoscut și o poziționare instituțională coerentă în procesul de comunicare atât intern, cât și public.

Foto: Uninett

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green