17007751_big1507283333

În premieră pentru Moldova, un suporter a fost declarat persoană non grata pe stadioane la toate meciurile desfășurate sub egida FMF

Comitetul de Etică și Disciplină al Federației Moldovenești de Fotbal l-a declarat persoană non grata pe suporterul Ștefan Borovschi la toate meciurile de fotbal desfășurate sub egida FMF pentru o perioadă de doi ani. 

Decizia de a-l sancționa pe suporterul moldovean vine după ce acesta a intrat neautorizat pe terenul de joc chiar în timpul meciului dintre selecționatele Moldovei și Țării Galilor, disputat la 5 septembrie curent, pe stadionul Zimbru din capitală, în cadrul preliminariile Campionatului Mondial 2018.

Precizăm că eceasta nu este singura „performanță” a lui Ștefan Borovschi. Anterior, acesta și-a mai făcut apariție pe teren în timpul partidelor. Sancțiunea care i-a fost aplicată, însă, este o premieră în țara noastră.


Foto/Video: sports.md/Cristi Jardan via YouTube

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green