img

În zilele geroase, circa 100 de oameni își găsesc refugiu la Centrul pentru găzduirea persoanelor fără adăpost din capitală

Pe parcursul ultimelor 24 ore, ca urmare a temperaturilor scăzute ale aerului, la Centrul de găzduire și orientare a persoanelor fără domiciliu stabil din capitală au fost cazate 98 de persoane. 

Potrivit Primăriei, la necesitate, instituția poate găzdui până la 120 de persoane care stau în stradă pe timp de iarnă sau vreme rece. În cadrul centrului aceste persoane beneficiază de 3 mese pe zi, ceai și cafea.

De menţionat că solicitările privind adăpostirea cetăţenilor fără un loc permanent poate fi efectuat la numărul de telefon „902” , iar persoanele menţionate vor fi aduse la Centrul de găzduire și orientare a persoanelor fără domiciliu stabil din str. Haltei, 2 de către Poliţie, de către Serviciul Ambulanţă sau pot merge singure la Centru.

Foto: chisinau.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green