img-1-2

Inaugurarea scărilor de granit din Parcul „Valea Morilor” va avea loc pe 17 septembrie

Inaugurarea, după reconstrucție, a scărilor de granit din Parcul „Valea Morilor”, obiectiv realizat cu susținerea financiară a municipiului București, va avea loc pe 17 septembrie curent. 

Data desfășurării evenimentului a fost reprogramată la solicitarea părții române, din cauza imposibilității de participare la inaugurarea oficială, stabilită inițial pe 27 august 2019.

Menționăm că lucrările de reabilitare a scărilor de granit din Parcul „Valea Morilor” au început în luna mai 2018, iar recepția finală a obiectivului, conform calendarului aprobat, a avut loc pe 31 iulie 2019.

Reconstrucția scărilor de granit a fost posibilă datorită unui grant în valoare de 18 milioane 970 mii lei (circa 920 mii de euro) din partea Consiliului local al Sectorului 1, municipiul Bucureşti, România. Totodată, Consiliul municipal Chișinău a alocat 3,5 milioane lei, suplimentar, pentru o serie de lucrări aferente construcției.

Foto: chisinau.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green