13131025_1277594398936014_5206700515665724483_o

Incendiu într-un bloc locativ din Căușeni! Patru adulți și cinci copii, evacuați noaptea trecută din apartamente

Nouă persoane dintre care cinci copii au fost evacuați de pompieri în această noapte dint-un bloc de locuit de pe strada Mihail Kogălniceanu din orașul Căușeni. Apelul la Serviciul 901 a fost recepționat în jurul orei 01:00.

Potrivit Inspectoratului General pentru situații de Urgență, în scara unui bloc de locuit au luat foc mai multe lucruri, iar fumul dens a împânzit incinta. Pompierii au evacuat de urgență locatarii, reușind să scoată din zona de risc cele nouă persoane aflate în interiorul locuințelor. Printre oamenii evacuați se aflau cinci copii, iar o fetiță de doar câteva luni a fost transportată pentru investigații medicale la spitalul raional.

Salvatorii au reușit lichidarea arderii fără ca aceasta să obțină răspândire. Din primele cercetări s-a stabilit că focul a pornit de la un apartament a blocului unde au ars lucruri vechi. În urma arderii, incendiul nu a obținut răspândire. Toate circumstanțele și cauza producerii focului urmează a fi stabilite de angajații IGSU.

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 18 situații de risc.

Imagine simbol: IGSU via Facebook

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green