26840821_1949148641780583_2357344005018197131_o

Incendiu într-un renumit restaurant din capitală! Două persoane au ajuns la spital, iar localul a fost afectat puternic de flăcări – (FOTO/VIDEO)

Restaurantul „Кавказская пленница” din capitală, amplasat pe strada Kiev 5/3, a luat foc în seara zilei de ieri. Pompierii au fost alertați în jurul orei 20:40 pentru a interveni la fața locului. 

Patru echipaje de salvatori și pompieri s-au îndreptat în teren. Pe loc au fost constituite trei echipe de protectori contra gaze și fum, care au lucrat în interiorul localului, pentru localizarea incendiului și pentru cercetare.

Este de menționat, că la venirea pompierilor, toate persoanele din restaurant erau evacuate, iar doi bărbați, cu vârste de 24 și 54 de ani, s-au ales cu arsuri pe mîini, încercînd să acționeze până la venirea echipelor de salvare. Victimele au beneficiat de îngrijiri medicale, fiind transportați la spital.

Către ora 21:30, a fost anunțată localizarea incendiului, fără să mai existe risc de extindere a focului. De ardere a fost afectat interiorul restaurantului pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați. După lichidarea completă a incendiului, specialiștii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, vor efectua cercetări, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.
Foto/Video: dse.md/IGSU via Facebook

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Anonymous at |

  Pagubele sunt tare serioase…

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green