11

Incendiu la Leova unde au ars 35 de oi

În dimineața zilei de 30 martie pompierii din cadrul IGSU au fost alertați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie particulară din localitatea Tomai, raionul Leova.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 10:28. Potrivit primelor informații un stog cu furaje, dar și o construcție auxiliară din preajma gospodăriei au fost cuprinse de flăcări.

La fața locului au intervenit un echipaj de pompieri din Leova. Ajunși salvatorii au stabilit că focul a cuprins construcția, iar din cauza răspândirii arderii, 35 de oi care se aflau în interiorul acesteia, au murit. Pompierii au lichidat incendiul fără ca acesta să obțină răspândire la alte spații și construcții.

În urma arderii au fost afectate furajele, construcția auxiliară, dar și 35 de oi au pierit. Focul a fost complet lichidat la ora 11:50.

Circumstanțele cazului, dar și cauza de producere a incendiului urmează a fi stabilite. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 60 situații de risc.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green