autobuz_0

Incendiu la o parcare din Băcioi: Două autocare, distruse în totalitate de flăcări! Trei echipaje de pompieri au intervenit noaptea în teren – (VIDEO)

Pompierii au fost alertați în această noapte, în jurul orei 02:00, pentru o intervenție la o parcare de pe strada Uzinelor din localitatea Băcioi, unde izbucnise un incendiu. 

În teren au fost îndreptate 3 echipaje de pompieri. Ajunși la destinație, salvatorii au stabilit că două autocare de model Setra și Mercedes sunt total cuprinse de flăcări.

Pompierii au reușit localizarea arderii către ora 03:00 și au lichidat complet incendiul la ora 04:53. În urma arderii nimeni nu a avut de suferit.

Cele trei echipaje ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au salvat alte 3 autobuze care riscau să ardă. Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiștii IGSU.


Video: dse.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green