vbcb

Incendiu și fum dens pe strada Uzinelor din capitală! In interiorul unei clădiri au luat foc mai multe piese de mobilier vechi – (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit în această după-amiază pe strada Uzinelor nr. 1 din capitală, unde se află sediul unei companii de construcții și design. 

Un cititor al portalului nostru, care se afla în trecere în zonă, ne-a expediat un video din care se vede cum iese fum dens din clădire.

Solicitată de BASARABIA.MD, purtătoarea de cuvânt a Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale (SPCSE) al MAI, Diana Țurcan, ne-a comunicat că pompierii au fost solicitați la ora 13:40, în teren deplasându-se patru autospeciale de intervenție.

Ajunși la fața locului, salvatorii au stabilit că ardea mai multă mobilă veche în două oficii de la etajul doi al clădirii. În mai puțin de 15 minute flăcările au fost lichidate. Potrivit sursei citate, nicio persoană nu a avut de suferit.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green