Incendiu, urmat de o deflagrație, într-o casă din Anenii Noi! Proprietarii locuinței au ajuns la spital cu arsuri și intoxicație

Două persoane în vârstă de 62 de ani au avut de suferit după ce un incendiu a luat amploare în locuința acestora. Cazul a avut loc ieri seara în orașul Anenii Noi.

Apelul la Serviciul 901 a fost recepționat la ora 21:36, la fața locului intervenind două echipaje de pompieri. Ajunși, salvatorii au stabilit că o casă este cuprinsă de flăcări, iar proprietarii acesteia au primit arsuri și intoxicație cu monoxid de de carbon.

Pompierii au lichidat arderea fără ca aceasta să obțină răspândire. Din primele cecerectări s-a stabilit că în urma incendiului a avut loc și o deflagrație a unei butelii de gaz.

Stăpânii casei, o femeie și un bărbat, au ajuns la spital cu intoxicație și arsuri de gradul I. Viața acestora nu este în pericol. Toate circumstațele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Potrivit datelor statistice ale IGSU, de la începutul anului 2018, în Republica Moldova au avut loc 121 incendii în care și-au pierdut viața 18 persoane. Pompierii îndemnă oamenii să respecte regulile antiincendiare pentru a preveni incendiile cu urmări fatale.

Foto: dse.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green