yuyuu

Individ aflat în căutare pentru mai multe furturi, reținut de polițiștii sectorului Râșcani

Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Râșcani au identificat și reținut un locuitor al capitalei, în vârstă de 33 de ani, bănuit de comiterea unui șir de furturi din oficii pe teritoriul municipiului Chișinău. 

Oamenii legii au fost alertați pe parcursul lunii mai cu privire la comiterea a două furturi, unde individul prin acces liber a pătruns în vestiarul unui garaj și atelier de mobilă și, profitând de neatenția angajaților, le sustrăgea mijloacele financiare.

Prejudiciu cauzat a fost estimat la suma de 78.200 lei. Totodată, în cadrul acțiunilor de investigație, polițiștii au stabilit că individul a mai comis cel puțin 10 furturi din oficii pe teritoriul mun. Chișinău și se afla în căutare.

În cadrul audierilor bărbatul și-a recunoscut vinovăția, comunicând forțelor de ordine că pătrundea în oficii și sustrăgea din lipsa mijloacelor financiare. Potrivit lui, gențile și portmoneele erau lăsate fără supraveghere, ulterior dispărea în direcţii necunoscute.

Este de menționat că suspectul în luna aprilie 2019 a fost eliberat din locurile de detenție, pentru infracțiuni similare.

Actualmente bănuitul se află în custodia Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi este cercetat penal pentru furturi. Conform legislaţiei penale în vigoare, individul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 la 6 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green