jhggh

INP: La ora actuală, pe teritoriul țării se circulă fără impedimente

La ora actuală, pe teritoriul țării se circulă fără impedimente, informează Inspectoratul Național de Patrulare. Inspectorii INP activează în mod sporit pentru a fluidiza traficul rutier și a asigura securitatea circulației.

În prezent, sunt implicați peste 190 de angajați ai INP și 95 echipaje gata în orice moment de a acorda ajutor cetățenilor.

De la primele ore au fost înregistrate 2 accidente rutiere, soldate cu 3 persoane traumatizate și 4 cazuri de acordare a ajutorului cetățenilor aflați în dificultate. Totodată, de la punctul de pornire a transportului public sunt verificate pneurile de iarnă.

Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă toți participanții la trafic să respecte indicațiile inspectorilor de patrulare, să țină cont de faptul că dacă vă grăbiți să ajungeți la destinație, nu uitați că timpul este prețios pentru toată lumea. Țineți cont că implicarea în orice eveniment rutier vă va consuma mult mai mult timp decât dacă vă deplasați cu prudență.

Foto: INP via Facebook

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green