1

Întâlnire cu fast pentru Mihail Sava, medaliat cu bronz la Campionatul european de lupte

Luptătorul a fost întâmpinat cu muzică de Fanfară pe Aeroportul Internațional Chișinău de către colegii polițiști de frontieră, luptători, rude și prieteni.

Mihail Sava recunoaște că nu a fost deloc ușor, întrucât își respectă meseria și a încercat să o combine productiv: „În primul rând vreau să mulțumesc familiei și colegilor pentru susținerea și încrederea acordată, contează foarte mult atunci când te afli în afara țării. Mă bucur că am reușit această performanță pentru care îmi exprim recunoștința față de antrenorul meu. Mai am încă de muncit și o voi face cu mai multă dorință și motivație pentru munca pe care o fac. (…) Nu m-am așteptat să fiu întâmpinat atât de frumos, mulțumesc încă o dată tuturor”, a conchis Sava.

20 de luptători moldoveni au reprezentat Moldova la Campionatul european de lupte, seniori de la Roma, desfășurate în perioada 10-16 februarie, însă abnegația, ambiția și tenacitatea polițistului de frontieră, Mihail Sava a făcut posibilă victoria cu bronz în limitele categoriei de greutate 70 de kg.

Printre participanții lotului național se numără și polițistii de frontieră Victor Ciobanu și Anatolie Buruian care s-au poziționat în primele zece locuri din clasamente la categoriile de greutate.

Echipa Poliției de Frontieră transmite cele mai sincere felicitări, noi performanțe și admirația pentru munca enormă depusă în sălile de antrenament, pentru curajul și responsabilitatea de care a dat dovadă pe salteaua de luptă.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green