30171965_2055951774433602_2707354038193486260_o

Intervenție mai puțin obișnuită la Căușeni: Angajații IGSU au salvat o lebădă rănită – (VIDEO)

În după amiaza zilei de ieri, angaja’ii Direcției Situații Excepționale Căușeni au fost alertați pentru a interveni într-o misiune neobișnuită, de ajutorul salvatorilor având nevoie o lebădă. 

Pasărea a rămas imobilizată pe un lac între localitățile Cirnăteni și Plop – Știubei din raionul Căușeni. La fața locului, pentru salvarea lebedei a fost îndreptat un echipaj de salvatori, care a reușit după mai multe eforturi depuse să salveze pasărea.

Intervenția nu a fost una ușoară, întrucât lebăda era cu aripa fracturată, prinsă în stufărișul lacului. Angajații IGSU au lucrat cu îndemânare pentru a nu traumatiza mai tare pasărea. La moment, aceasta se află în afara oricărui pericol, fiind au transportată la grădina zoologică din capitală.

Potrivit datelor IGSU, de la începutul anului 2018, salvatorii au efectuat 39 de intervenții la salvarea animalelor.


Video: dse.md

Răspândește știrea!

2 Comentarii

 1. Anonymous at |

  Laudă lor!!!

  Reply
 2. Rev. Fr. Kevin Doran at |

  Aveți nevoie de un împrumut de afaceri pentru a vă extinde afacerea? Aveți credit rău pe care doriți să-l rezolvați? Aplicați acum pentru un împrumut cu noi și obțineți aprobarea instantanee. Oferim un împrumut celor care se află în stres financiar, precum și pentru expansiunea afacerilor. Contactați-ne astăzi și obțineți aprobarea. Oferim tot felul de împrumuturi, cum ar fi împrumuturi personale, împrumuturi de afaceri, împrumut de credit rău, împrumut de acasă și împrumut auto. Contactați-ne oficial la adresa de e-mail de mai jos (consumerloanfirm@gmail.com)

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green