1

Ion Ceban a anunțat când va fi redeschisă circulația pe strada Albișoara

Primarul capitalei a anunțat într-o postare pe pagina personală de facebook, când ar putea fi redeschis strada Albișoara, în perimetrul bd. Iurii Gagarin – str. Ismail.

„Primul tronson reabilitat din strada Albișoara, în perimetrul bd. Iurii Gagarin – str. Ismail, va fi redeschis odată cu aplicarea marcajului rutier temporar și finalizarea lucrărilor de amenajare a zonei verzi conform proiectului aprobat.

Cu părere de rău, din cauza lipsei marcajului rutier, precum și a carosabilul nou renovat, șoferii comit încălcări ale regulamentului circulației rutiere, în special a regimului de viteză, cu toate că circulația nu este permisă, doar celor care locuiesc în zonă.
În acest sens, pe parcursul ultimelor zile, de către reprezentanții Inspectoratului Național de Securitate Publică au fost întocmite mai multe procese verbale de contravenție.

Totodată, pe acest segment de drum, ,,Î.M. Regia Exdrupo” şi Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”, continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii străzii, iar o eventuală deschidere a circulației rutiere ar încetini activitatea muncitorilor pe șantier.

Proiectul de reabilitare a străzii Albișoara prevede asfaltarea părții carosabile, amenajarea trotuarelor și modernizarea iluminatului public stradal, a rețelei de apeduct și termoficare, precum și schimbarea a două tronsoane de canalizare. De asemenea, va fi curățată rețeaua de canalizare a apelor pluviale.
Consider că este corect să efectuăm calitativ lucrările de reabilitare a străzii şi să nu ne grăbim, pentru a nu admite greşeli.” a scris Ion Ceban.

foto: FB/ Ion Ceban

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green