11

Ion Kuțelaba: Cred în puterile mele și voi deveni campionul UFC

Luptător al UFC de greutate ușoară Ion Kuțelaba și-a exprimat respectul pentru luptătorii din Daghestan, cu care a trebuit să lupte de mai multe ori în competiții.

În același timp, moldoveanul a subliniat că nici unul dintre ei nu este mai puternic decât el.

„Cunosc mulți băieți din Daghestan. Știu că sunt oameni buni și deștepți. Înainte de lupta cu Antigulov, am aflat mai multe lucruri despre Daghestan. Știu că oameni din Daghestan au o voință puternică. Este o onoare pentru mine să lupt cu astfel de luptători. Cel mai interesant este că nimeni nu a crezut în victoria mea atunci. Am spus: „Băieți, glumiți? Sunt luptători buni, dar nu mai buni decât mine și nu mai buni decât voi”, a spus Kuțelaba

El a menționat că „în Dagestan trăiesc oameni buni. Câți daghestanieni sunt în UFC? Sunt mulți și arată rezultate excelente. Dar niciunul din ei nu este mai puternic decât mine. Nu este o aroganță sau ceva de genul acesta. Este încrederea în sine și propriile forțe. Oamenii nu înțeleg acest lucru, uneori se ceartă cu mine și spun: „Ești mai puternic decât Habib?” Nu, desigur. Este un campion. Trebuie doar să crezi în tine și să fii o persoană pozitivă”.

„Da, manifest agresivitate, dar acesta este drumul meu, viața mea și plăcerea mea. Sunt gata să rup pe oricine. Nu contează cine este în fața mea. În revanșa cu Ankalaev îl veți vedea pe adevăratul Hulk. Veți vedea puterea lui Ion Kuțelaba. Voi arăta ce pot. Da, nu sunt cel mai bun luptător din divizia mea în acest moment. Dar sunt cel mai periculos. Dați-mi doi ani și voi deveni campionul UFC”, îl citează pe Kuțelaba Sport24.

Reamintim că Kuțelaba a pierdut lupta precedentă cu Magomed Ankalaev. Atunci arbitrul a oprit duelul înainte de termen. Ion nu a fost de acord cu decizia acestuia și a menționat că a pretins un knockdown în picioare pentru a duce în eroare adversarul. Cu toate acestea, recursul lui Ion pentru această luptă a fost respins.

noi.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green