1498742651_10965523

Iurie Chirinciuc, condamnat la un an și patru luni cu suspendare! Liberalul va plăti amendă și va sta departe de funcții publice 5 ani

Ex-ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare cu suspendare, cu aplicarea amenzii de 750 unități convenționale. Decizia a fost pronunțată de Judecatoria Buiucani în lipsa liberalului.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea și amenda stabilită de instanță, acesta a fost privat și de dreptul de a ocupa funcții publice pe un termen de 5 ani.

Precizăm că Iurie Chirinciuc a fost recunoscut vinovat de comiterea infracțiunii de trafic de influență și abuz în serviciu.

De asemenea, magistrații i-au recunoscut vinovați și pe cei doi agenți economici, care figurau în același dosar, unuia fiindu-i aplicată pedeapsa cu închisoare pe termen de un an și altuia – amendă în mărime de 45 de mii de lei.

Foto: deschide.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green