12052300

Judecătoria din Moscova menține mandatul de arest pe numele lui Vlad Plahotniuc! Cererea de recurs a fost respinsă

Judecătoria orașului Moscova a confirmat mandatul de arestare în lipsa liderului Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, acuzat de tentativă de omor. Decizia a fost luată în această dimineață. 

Potrivit Interfax, decizia Tribunalului Basmanni din Moscova din 30 noiembrie 2017 rămâne neschimbată, recursul fiind respins.

Precizăm că, în conformitate cu decizia primei instanțe, pe numele lui Plahotniuc a fost emis un mandat arest preventiv pe un termen de două luni, în cazul în care va fi reținut sau va încerca să intre în Federația Rusă. De asemenea, liderul democraților a fost inclus pe lista personelor aflate în căutare internațională în Rusia.

Amintim că autoritățile ruse au solicitat, anterior, Interpolului să-l anunțe în căutare internațională pe liderul democrat de la Chișinău. Cererea, însă, a fost respinsă de instituție din cauza că aceasta ar fi motivată politic.

Foto: pdm.md

Răspândește știrea!

3 Comentarii

 1. Anonymous at |

  Da, voi cei care scriu în susţinerea domnului în cauză, sunteţi convinşi :?: :sad:

  Reply
 2. Sisssssss at |

  Am impresia ca Moscova sa molipsit de la Usatii de prostime.

  Reply
 3. Olga at |

  Nu este de mirare in cazul in care Moscova duce o politica de hartuire politica fata de cei care incerca sa lupte cu murdaria lor informationala, propaganda.

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green