DA91E09E-6F37-4A84-AF11-A8512415E84D_w1023_r1_s

La Bălți va fi organizat un referendum pentru demiterea lui Usatîi din funcția de primar! Consiliul Municipal a decis prin vot unanim

În municipiul Bălți va fi organizat un referendum local pentru revocarea lui Renato Usatîi din funcția de primar. Decizia a fost luată astăzi, de membrii Consiliului Municipal Bălți, prin vot unanim.

O dispoziție în acest sens a fost emisă încă în luna decembrie de fostul primar interimar al municipiului, Igor Șeremet, care a anunțat ieri, 2 ianuarie, că demisionează din funcție din cauza lui Usatîi. 

Precizăm că primarul de Bălți a menționat în repetate rânduri, în cadrul transmisiunilor sale live, că nu își va depune benevol mandatul. Acesta s-a adresat Consiliului Municipal să inițieze procedura de organizare a unui referendum, în cazul în care se dorește revocarea sa.

Foto: europalibera.org/TASS

Răspândește știrea!

2 Comentarii

 1. andrei at |

  Referendumul acesta va pune punct pe istoria lui Usatîi! Oamenii îl știu pe el de balabol și nu îl vor mai răbda în funcție pentru că nu face absolut nimic!

  Reply
 2. Gurău at |

  Un suscces pentru Bălțeni, acum nu va mai fi stanganat orașul și paralizat din punct de vedere administrativ!

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green