1

La Chișinău va avea loc Festivalul „TEFI-Sodrujestvo”

Igor Dodon a avut o întrevedere cu Elena Levițchi-Pahomova, președintele Comisiei mass-media a Consiliului societății civile pe lângă președinte. Levițchi-Pahomova este responsabilă de organizarea Festivalului „TEFI-Sodrujestvo”, care va avea loc în luna septembrie, la Chișinău, sub egida Președinției. 

Evenimentul are drept obiectiv nu doar crearea unei platforme pentru desfășurarea Festivalului „TEFI-Sodrujestvo”, dar și prezentarea Moldovei ca destinație turistică pentru oaspeții țării noastre, familiarizarea cu tradițiile moldovenești, cu locurile pitorești, precum și de a contribui la crearea unui număr important de materiale televizate despre țara noastră care vor fi difuzate la posturile de televiziune din diferite state.

La festival vor participa cunoscuți jurnaliști de televiziune și regizori din străinătate, vor fi prezentate filme televizate și documentare din diferite țări, vor fi organizate master-class-uri ale jurnaliștilor cu renume.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green