fg

La Durlești a fost deschis un depozit frigorific nou destinat păstrării fructelor

La Durlești a fost deschis un depozit frigorific nou cu o capacitate de circa 1.400 de tone, destinat prerăcirii și păstrării fructelor. 

„Vă felicit pentru investiția făcută, pentru munca depusă și succesul obținut. Să vă fie de bun augur și să știți că apreciem efortul oamenilor care vor să facă afaceri în țara noastră. Cu siguranță va fi un suport pentru producătorii de fructe din regiune. Suntem deschiși pentru o comunicare și o colaborare eficientă și oricând gata să venim în ajutor”, a precizat ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Georgeta Mincu.

Potrivit reprezentantului companiei, construcția depozitului frigorific a fost o investiție proprie de circa 25 milioane de lei, este destinat prerăcirii și păstrării prunelor, merelor și strugurilor, iar în anul 2020 intenționează să deschidă o hală și pentru păstrarea cireșelor, iar în subsol vor construi o uscătorie de fructe.

Compania va colabora în special cu producătorii care vor exporta în România.

Foto: madrm.gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green