tragedie-la-mangalia-un-copil-de-8-ani-a-murit-inecat-39630

La un pas de tragedie! O fetiță de 8 ani a fost salvat de la înec după ce a intrat în apă, fiind lăsată fără supraveghere

În după amiaza zilei ieri, salvatorii din orașul Vadului lui Vodă au salvat de la înec o minoră în vârstă de 8 ani. Cazul a avut loc la ora 14:25, moment în care fata nefiind supravegheată a intrat în apa râului.

Potrivit primelor informații, minora se afla pe plajă cu părinții, însă aceștia nu au observat când fata a mers în apă. Salvatorii au fost alertați de strigătele de ajutor a celor din preajmă și au intervenit de urgență, reușind să scoată copilul.

La mal, aceasta a fost preluată de către un echipaj al Serviciului Asistență Medicală Urgentă pentru ulterioare îngrijiri. Circumstanțele cazului se stabilesc.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează repetat populația despre riscul aflării minorilor în preajma bazinelor acvatice fără monitorizarea maturilor. Mai mult, salvatorii îndeamnă persoanele care au în grijă minori să nu le permită scăldatul de unii singuri, în special în râuri și lacuri unde  sunt curenți puternici  de apă.

Recent, doi minori de 7 și 13 ani și-au pierdut viața după ce au intrat într-un rezervor de apă din apropierea localității Alexăndreni, raionul Sângerei.

Foto: dse.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green