fds

Lansarea primei ediții a concursului „Junior Crystal Scales of Justice”, ediția 2020

Comisia Europeană pentru Eficiența Justiției (CEPEJ) în colaborare cu Facultatea de Drept a Universității din Strasbourg anunță lansarea primei ediții a concursului „Junior Crystal Scales of Justice”- Ediția 2020.

Acest concurs este destinat studenților care își fac studiile la ciclul Masterat (primul sau al doilea an de studii) în cadrul Facultăților de Drept a statelor membre ale Consiliului Europei sau a statelor cu statut de observator la CEPEJ.

Concursul va fi organizat o dată la 2 ani, alternând concursul care se organizează în mod tradițional de către CEPEJ pentru statele membre cu aceeași denumire „Crystal Scales of Justice”.

Pentru ediția din 2020, echipele participante de studenți sunt invitate să prezinte unul din proiectele desemnate câștigătoare de CEPEJ la concursul „Crystal Scales of Justice”, ediția 2019. Prin analize și cercetări legale, echipele vor identifica aspectele inovatoare ale proiectului atribuit de CEPEJ și vor studia posibilitatea transpunerii sau implementării acestuia într-un alt context sau într-un alt stat.

Foto: justice.gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green