-от-квартиры

Le-a luat moştenitorilor casa printr-o schema frauduloasă! Un bărbat din Cahul a fost reţinut de ofiţerii CNA

Un bărbat din Cahul a fost reţinut de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie, fiind bănuit că ar fi înstrăinat ilegal un bun imobil, amplasat în orașul Cahul. Acesta ar fi acţionat în complicitate cu persoane necunoscute, iar ca urmare a intrat în posesia unui apartament în valoare de 20.000 de euro.

Potrivit schemei, bănuitul ar fi falsificat o hotărâre de judecată prin care s-a atribuit unui terţ dreptul de proprietate asupra bunului imobil, după decesul proprietarului de drept. Actul a fost emis în mod fraudulos, iar succesorii legali ai persoanei decedate au fost deposedaţi de casă.

Ulterior, apartamentul a fost vândut unei persoane interpuse, cauzându-se un prejudiciu material fiecarui successor de drept în sumă totală de 20 000 de Euro, echivalentul sumei de 93.600 de lei.

În urma acumulării materialului probatoriu, bărbatul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 10 ani de închisoare. În prezent, se efectuează investigaţii pentru depistarea tuturor persoanelor implicate.

Foto: Deposit Photos

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green