img-20180123-wa0017

Leancă asigură europarlamentarii că Guvernul de la Chișinău este determinat să continue implementarea Acordului de Asociere

În cadrul vizitei la Bruxelles, viceprim-ministrul Iurie Leancă a avut o serie de întâlniri la Parlamentul European. Oficialul moldovean a purtat discuții cu europarlamentarii Sorin Moisă (Partitudul Popular European), Petras Austrevicius (Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa), și Rebecca Harms  (Grupul Verzilor).

Agenda discuțiilor a vizat subiectele aferente situației politice interne, precum și progresul înregistrat pe calea implementării reformelor în Republica Moldova.

Iurie Leancă a punctat că Guvernul Republicii Moldova este ferm determinat de a continua implementarea Acordului de Asociere, printr-o mai bună coordonare la nivel național, concentrarea pe rezultate în domeniile cheie sectoriale și o mai bună comunicare a acestora.

De asemenea, a fost realizat un schimb de opinii privind ultimele evoluții în implementarea condiționalităților pentru asistența macro-financiară. Deputații europeni au încurajat autoritățile de la Chișinău sa continue reformele.

Foto: gov.md

Răspândește știrea!

2 Comentarii

 1. Anonymous at |

  Asigurarea domn. Leancă să fie nu numai pe vorbe dar pe fapte reale care vor urma :!:

  Reply
 2. Daniel at |

  aș vrea să cred că totul va fi bine..
  țara noastră chiar are nevoie de europenizare..
  Cîndva Leancă a pornit o cale frumoasă, păcat de Filat, s-a demonstrat a fi preocupat de alte probleme..dar..Leancă a mai primis o șansă..succes lui!

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green