20190109121920

Locuitor al capitalei, reținut pentru comiterea a 11 furturi în sectorul Botanica! Individul pătrundea în instituții de învățământ și spitale

Un bărbat de 38 ani, locuitor a capitalei, a fost reținut de ofițerii de investigații a sectorului Botanica pentru comiterea mai multor furturi din instituțiile de învățământ și spitale. Individul a mai fost anterior judecat pentru infracțiuni similare.

Potrivit informaţiilor constatate de polițiști, bănuitul a comis în sectorul Botanica cel puțin 11 furturi pe parcursul lunilor octombrie – decmbrie. În cadrul audierilor individul și-a recunoscut vinovăția, comunicând forțelor de ordine că pătrundea în birourile de serviciu prin acces liber și profitând de faptul că victimile lăsau bunurile personale la vedere și le sustrăgea.

Astfel, prin acțiunile sale, acesta a cauzat un prejudiciu părților vătămate în sumă totală de circa 43.000 lei.

Suspectul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție mun. Chișinău. Actualmente el este cercetat pentru furt, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32.500 lei la 67.500 sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green